Bakslag

maj 6th, 2013

Idag har jag verkligen varit i en svacka. Jag vet inte vad det beror på, men tycker det är jobbigt eftersom jag den senaste veckan varit så taggad och pysslat på med både det ena och det andra.

Kanske beror det på att sambon for på jobb igen efter en veckas ledighet, kanske kroppen bara behöver få en mellandag. Oavsett så har jag vandrat omkring i morgonrock både inne och ute hela dagen och tittat på tvätthögen, disken på diskbänken, blommorna som behöver vatten, postlådan som behöver tömmas och trädgårdslandet som behöver en genomgång. Sen har jag suckat lite och lagt mig i soffan för att glömma tillvaron med hjälp av tv:n en stund igen. Jag har verkligen inte förmått mig att få någonting gjort.

…då bortser jag från att jag av en slump upptäckte att huset har svängbara fönster vilket innebär att jag tidigare stått på stege och tvättat alldeles i onödan. Plötsligt fann jag mig själv tvättade vardagsrumsfönstret, något jag gjorde helt i onödan, eftersom solen lyste rakt på och fönsterputsen torkade fast och nu syns som ränder…

Utöver det har hela dagen bara bestått av lall och ingenting. Det enda som faktiskt fick mig att klä på mig idag var det faktum att jag bara hade torrfoder åt kattorna så jag var tvungen att åka in till S-market innan klockan blev 21.00 (jag klarade det för övrigt med nästan en timmes marginal) och nu ligger kattmatsburkarna i en plastkasse mitt på köksgolvet.

Hoppas verkligen den här dagen är ett undantag och att energin är tillbaka i morgon!

 

ps: det har tagit mig 1 1/2 timme att skriva det är inlägget…!

2 Responses to “Bakslag”

  1. Elli skriver:

    Yes Susy, den här dagen har varit mycket bättre, jag är inte på topp men har fungerat bra.

  2. Susy skriver:

    Dessa jädrans bakslag :(
    Hoppas det är en mycket bättre dag idag!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu