Återkommer

november 5th, 2013

Köpte en jättefin ny laptop för en vecka sedan. I torsdags lämnade jag in den till Ålcom för att de skulle lägga in ålcom-mailen i den (eftersom deras system inte synkar med Windows 8). På fredagen meddelade de att de inte kunde göra något åt saken eftersom batteriet var urladdat. Det fick jag veta på måndagen då jag var dit för att fråga om den var klar. Hade missat att kolla av telefonsvararen. Idag var jag dit med laddaren och i morgon hoppas jag få tillbaka mitt nyförvärv, denna gång med fungerande mail.

I väntan på detta bojkottar jag bloggen och min gamla härk till dator, som saknar tangenter och låter som om den är på väg att lyfta när jag slår igång den. Som om inte det skulle räcka så glömde jag även mottagaren till musen i den nya datorn då jag lämnade in den och tvingas nu använda den där obehagliga lilla plattan för att navigera. Det finns en orsak till att jag inte använder den. Den är ett djävulens påfund!

Planen är att inom en snar framtid berätta lite om mitt nya jobb och hur jag lever, men ni får ge er till tåls några dagar till.

One Response to “Återkommer”

  1. Ylva skriver:

    Halllåååå?? :)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu