Sjukskriven och rökare

april 11th, 2013

Har nu gått från ”för tillfället rökfri rökare” till ”för tillfället rökande rökfri”. Jag har sedan i fredags rökt några cigaretter per dag och gillar läget. Jag har helt enkelt valt att ta en cigarett istället för en tablett när röksuget har kommit.

Orsakerna är flera, ni har ju märkt min svajande motivation ett tag, men just nu orkar jag bara inte kämpa mot ett röksug när det känns som mitt minsta problem är huruvida jag röker eller inte.

Nej, jag är inte dödssjuk och det har inte hänt något speciellt, det har bara blivit lite för mycket av för många saker och då behövs det som bekant till slut inte mer än en droppe för att den mångomtalade bägaren skall rinna över.

Jag vet inte ännu om det blir en vecka eller en månad för det avgörs först på måndag, men den närmaste tiden skall ägnas åt att vila hjärnan och att ta hand om mig själv genom att röra på mig, äta bra, umgås med människor som gör mig glad och göra saker som jag tycker om. Så jävla enkelt i text! Det klarar ju vem som helst…

Ska försöka lyssna på hen på företagshälsovården: ”Du är sjukskriven från jobbet, inte från livet”.

Endera kommer det att bli ett uppehåll här i bloggen tills jag orkar ta nya tag eller så fortsätter jag att skriva av mig, även om det inte handlar om röka eller inte röka längre. På något sätt har det ju känts väldigt bra att skriva här. Jag vet inte hur många som läser eller hur mycket folk bryr sig, men här kan jag låtsas att jag är anonym samtidigt som jag inte behöver förklara läget för varenda en människa jag möter. Så har jag i alla fall upplevt det med rökningen. Den som lever får se.

So long!

One Response to “Sjukskriven och rökare”

  1. Ylva skriver:

    Oj då! Sköt om dig, var snäll med dig och räkna med att jag tittar in här nu och då för att se om du fått för dig att skriva av dig :)

    Kram!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu