Då tjöör vi!

januari 17th, 2013

Igår tog jag ett av de största besluten i mitt liv. Jag bestämde mig för att det är dags att sluta röka.

Jag skrev ett avskedsbrev till ciggen och publicerade den på FB, vilket ledde till att jag fick några önskningar om att jag skulle fortsätta skriva. Eftersom jag har skrivit dagbok hela mitt liv, speciellt när livet har varit jobbigt, så kändes det som ett ganska lätt beslut. Skillnaden nu är väl att det är första gången någon faktiskt har möjlighet att läsa det jag skriver (då räknar jag inte in brorsans tjuvläsande av min dagbok när jag var 13-14 år…).

Då jag är en novis på detta så fattar jag exakt ingenting av hur bloggen fungerar, men det skall väl visa sig med tiden…

Jag har i detta skede heller inte en aning om vart det kommer att bära eller hur bloggen kommer att utveckla sig, kanske blir det 3 inlägg, kanske 170… Tanken är i alla fall att jag skall få ventilera min resa mot ett rökfritt liv precis som jag känner det. MIN upplevelse! Vissa kommer att tro att jag är komplett galen, andra kanske känner igen sig själva i något, men oavsett så är det här min blogg och den som känner för att skriva något elakt eller förlöjligande kan istället stänga ner sidan och göra något konstruktivt.

Så, med detta berättat så är det väl bara att sätta igång på allvar =)

 

5 Responses to “Då tjöör vi!”

  1. Etta skriver:

    Vad skoj!! Det är märkligt beroendeframkallande att blogga, på något sätt blir man sporrad när man ser hur läsarantalet ökar. Jag kunde absolut ingenting när jag började, men man lär sig mer och mer.
    Jag ska följa din resa och komma med passande små pepprop vid valda tillfällen ;-) Tjöör på!

  2. Jessica A skriver:

    Härligt! Kommer med glädje följa din kamp!

  3. Ylva skriver:

    Kul, kul, kuligare! Inga elaka ord från mig inte, bara pepp! Jag slutade i mitten av april 1995 och har tagit ett bloss sen dess. Det var samma sommar (1995 då alltså) och Jansson, A-K, jag och M (vill jag minnas) skulle ha efterfest vid vårdat båthus. Där och då fick jag för mig att ”feströka” lite men sh*t vilken nikokick jag fick! Spydde som en gris, och det påminner jag mig om de gånger jag tänkt tanken ”äsch, bara ett bloss” :)

    Heja dig nu Elli, bra med mental start tror jag!

  4. Mita skriver:

    Spännande! Jag slutade röka -98. Det tog 10 år innan jag slutade att vara röksugen. Jag kan också tala om att jag fortfarande inte fattar hur min blogg funkar. Därför ser min blogg jäkligt tråkig ut också..Men shit vad jag är bra på att peppa! Hm..Lycka till!

  5. shiwas skriver:

    All vår början bliver svår…

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu