Inget nytt under solen

februari 7th, 2013

Orsaken till att jag inte skrivit så mycket den senare tiden är att ingenting egentligen har ändrat. Jag röker som en galning och hostar som aldrig förr. Har lite avundsjukt lyssnat på kollegor som säger att dom längtar till den fjärde för att det ska bli skönt att slippa röka, men själv har jag inte riktigt kommit till den punkten ännu. Jag tycker visserligen det vore trevligt att inte röka så förbannat mycket, men ALDRIG MER… nja… det är ju en lång tid…

Tror att jag ska ta till mig det sätt en vän rekommenderade sen när det är dags. Hon sa att hon hela tiden tänkte ”om jag håller mig idag så får jag röka PRECIS HUR MYCKET jag vill …I MORGON…!!!

Några andra har berättat att dom gick första halvåret-året med ett oöppnat paket cigaretter och en tändare i fickan, bara för tryggheten att veta att om hela världen faller samman så får dom i alla fall röka. Jag tror att ribban är VÄLDIGT hög för att dra plasten av det paketet.

En tredje grej jag hoppas skall peppa mig är en grej coachen sa. Han varnade oss för att en rökare ALLTID letar efter en ursäkt att röka (vilket ju stämmer precis). Han tog som exempel att vi krockar bilen. Det är ju en alldeles utmärkt förevändning för att tända en cig, men då har jag istället TVÅ problem; bilen är fortsättningsvis krockad OCH jag är rökare igen. Det är ju en tankeställare.

I övrigt är det väl inte så mycket att orda om. Inom en vecka kommer jag att åka på en lång och välförtjänt semester och eftersom jag tänker undvika sociala medier så mycket jag kan så kommer det att vara tyst på den här bloggen. När jag kommer hem har nedräkningen börjat. Då är det 4 dagar kvar.

Avslutar med ramsan som gett bloggen sitt namn. När jag var barn läste jag den alltid som peppning före jag skulle göra något jag egentligen inte vågade, som att hoppa från femman på hopptornet.

Ett, två, tre, på det fjärde ska det ske, på det femte gäller det, på det sjätte smäller det, på det sjunde GÖR JAG DET!!!

 

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu